fbpx

Termeni & conditii

Termeni si Conditii

INFORMATII GENERALE

Va rugam ca, in calitatea dvs. de utilizator (vizitator) al site-ului nostru, sa cititi cu atentie regulile cuprinse in Termenii si Conditiile de pe site-ul www.fastasigurari.ro. Continuarea utilizarii website-ului reprezinta acordul dumneavoastra asupra acestor Termeni si conditii.

 

Pentru toate informatiile existente pe acest site, dreptul de copyright este detinut de Fast Asigurari ori de afiliatii sai. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre Fast Asigurari ori de titularul acestui drept. Toate drepturile sunt rezervate Fast Asigurari. Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea Fast Asigurari sau a afiliatilor sai. Fast Asigurari va aplica toate masurile de securitate tehnica si organizatorica pentru protejarea datelor asupra carora detine controlul impotriva oricarei situatii de manipulare accidentala sau intentionata, pierdere, distrugere sau impotriva accesului unei persoane neautorizate. Marcile si logo-urile care apar pe acest website sunt proprietatea Fast Asigurari de (reprezinta Marca Inregistrata) sau a celor care au acest drept asupra lor.

 

Datele de identificare fiscala ale Fast Asigurari sunt urmatoarele:

SC Unicornul Mov SRL

Companie membra a Grupului Fast Asigurari

Sediul: Strada George Enescu 21, room 203, Oradea, Bihor, Romania

Telefon: +40 745 231 419

Call Center: +40 745 231 419

Informatiile si serviciile furnizate de catre website-ul Fast Asigurari nu pot fi utilizate, descarcate sau importate in alte state sau de catre cetateni straini daca legea aplicabila in aceste state sau acestor cetateni contine prevederi contrare utilizarii sau raspandirii si comunicarii lor, sau in tari unde Fast Asigurari nu este autorizata sa furnizeze aceste informatii si servicii.

 

Fast Asigurari nu este responsabila pentru daunele ce provin din eventualele intreruperi, suspendari, intarzieri sau anomalii intalnite la distribuirea serviciului, dependente de furnizarea de energie electrica sau serviciul telefonic sau de functionarea defectuoasa a retelei de internet sau din orice alta cauza ce nu depinde de acesta.

 

CUM SUNT FURNIZATE SERVICIILE Fast Asigurari PE CALE ELECTRONICA?

Pagina de internet www.fastasigurari.ro poate fi folosita doar de persoanele majore si care au capacitatea de a-si exercita drepturile si de a-si asuma obligatiile, savarsind personal acte juridice.

 

Folosirea paginii de internet este posibila daca in browserul de internet al Utilizatorului este activat serviciul Java script si folderele Cookies.

 

INFORMAREA PERSOANELOR VIZATE ASUPRA DREPTURILOR LOR / PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Cand vizitati site-ul web al Fast Asigurari, serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in cursul executarii unui contract.

 

Societatea prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal (nume, prenume, sex, data si locul nasterii, adresa, cetatenie, profesie, CNP, serie si numar de CI), pentru scopul servicii de asigurare/reasigurare si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

 

Autoritatea de Supraveghere Financiara;

Agentiei Nationale de Administrare Fiscala;

alte eventuale autoritati publice centrale si locale;

alte companii din acelasi grup cu Societatea;

alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele Societatii.

De asemenea, Fast Asigurari poate utiliza aceste date pentru transmiterea de informatii si oferte prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare din partea societatii si/sau a partenerilor sai contractuali.

 

Va informam ca, in conformitate cu Legea 677/2001 si Legea nr. 506/2004 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va puteti exercita:

 

  • dreptul de acces
  • dreptul de interventie asupra datelor (rectificare, actualizare, blocare, stergere a datelor incomplete sau inexacte*)
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
  • dreptul de a va adresa justitiei
  • Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.

 

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre Fast Asigurari. cu sediul in  str. George Enescu 21, Oradea, Bihor, camera 2013, in atentia Office sau trimitand un e-mail la adresa: office@fastasigurari.ro.

 

*Nota: orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitatea sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

 

Utilizatorul are urmatoarele responsabilitati:

 

sa furnizeze date adevarate, exacte si complete, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;

sa mentina si innoiasca, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Totodata isi asuma obligativitatea de a nu face urmatoarele:

 

  • sa incarce pe site-ul fastasigurari.ro si pe site-urile afiliate publice materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
  • sa incarce sau sa publice materiale cu drept de autor, daca nu este autorul sau daca nu are permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
  • sa incarce sau sa publice materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
  • sa incarce sau sa publice o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.

In caz de nerespectare a acestor conditii, Fast Asigurari si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

 

RECLAMATIILE

Reclamatiile referitoare la functionarea paginii de internet pot fi depuse telefonic, sunand la Call Center: +40 745 231 419  sau folosind formularul aflat pe pagina de internet sau in scris la adresa Fast Asigurari din Strada George Enescu 21, Oradea, Bihor, Romania.

 

Reclamatia depusa corespunzator trebuie sa contina cel putin urmatoarele date: informatii privind identificarea Utilizatorului: numele si prenumele acestuia, adresa de e-mail, adresa de corespondenta precum si descrierea problemei la care se refera reclamatia.

 

Privind rezultatul analizei reclamatiei, Fast Asigurari instiinteaza neintarziat depunatorul reclamatiei prin intermediul postei electronice pe adresa de e-mail oferita de Utilizator. Reclamatiile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de 30 de zile de la data primirii acestora de catre Fast Asigurari.

× Cum putem sa te ajutam?