fbpx

Filozofia Fast

Fast Asigurari este un un sistem inovator prin care iti poti face o asigurare RCA sau de calatorie online, printr-un apel video, schimband documente si primind polita in timp real.

Astfel, discuti direct cu brokerul, pui intrebari si primesti raspunsul pe loc. Echipa Fast este prima si singura din lume care ofera aceasta posibilitate. In 9 februarie 2019, la ora 21.13 am facut prima vanzare prin sistem video-online!

Cum functioneaza?

Cu Fast Asigurari, clientul nu completeaza nimic!

Brokerul introduce toate datele si isi asuma raspunderea pentru corectitudinea lor! Daca apare o greseala (rar, dar se intampla), brokerul se ocupa rapid de corectarea ei. Astfel, economisesti timp fata de serviciile standard de asigurari online, unde e mai greu sa corectezi o eroare de editare, pentru ca, de regula, sunt multi pasi de urmat.

Si aici suntem No.1!

Cui ne adresam?

Sistemul Fast este ideal pentru persoanele foarte ocupate, fie din cauza serviciului fie din motive legate de copii, care cu greu ar putea gasi o fereastra de o ora sa dea fuga pana la un birou de asigurari. La serviciu sau acasa, oricine poate gasi o fereastra de 15-20 minute in care sa bea o cafea si sa scape de povara asigurarii!

De asemenea, daca ai carnet de conducere dar nu stii foarte multe despre sistemul de bonus/malus, decontare directa, seria de sasiu, capacitate cilindrica etc., Fast Asigurari este ceea ce ai nevoie pentru o asigurare auto online. Un broker iti raspunde in 20 secunde la orice astfel de intrebare, cu conditia sa fiti conectati online, fata in fata!

Ai plecat cu familia la drum, in vacanta, si tocmai ati realizat ca aveti nevoie de o asigurare RCA sau de calatorie facuta la distanta, rapid, fara batai de cap si platita pe loc ? Faceti o pauza la benzinarie si va ajutam noi online !

Misiunea Fast

Fast isi propune sa devina cel mai accesibil si accesat serviciu de asigurari online.

Plecand de la observatia ca serviciile viitorului tind sa depaseasca limite fizice greu surmontabile in trecut, misiunea noastra este sa oferim clientilor nostri o experienta agreabila de achizitie (de asigurari), folosind un minim de resurse si un maxim de creativitate.


Am reusit sa oferim posibilitatea clientului sa aleaga modul de interactiune cu noi: poate intra video, iar discutia se poarta gen “skype”, poate alege varianta audio sau poate comunica in scris. E cea mai completa metoda de comunicare si duce la scurtarea la minim a perioadei de ofertare si de emitere a politei.


Fii si tu Fast si opteaza pentru o asigurare online in 3 pasi simpli !

× Cum putem sa te ajutam?