fbpx

Cine suntem

Fondatorii si proprietarii site-ului Fast Asigurari sunt Radu  (https://www.linkedin.com/in/raducristache/)  si Gabriel (https://www.linkedin.com/in/stancu-gabriel-38b94917/). Impreuna, avem peste 38 ani petrecuti in industria asigurarilor si experienta castigata in cele mai dinamice departamente:  vanzari directe, managementul fortei de vanzari, training si training management. Am ales brokerajul in asigurari deoarece consideram ca este segmentul cu cel mai mare potential de crestere si inovare in piata. Suntem parteneri ai brokerului Inter Broker din Oradea, pe care il consideram cea mai potrivita alegere pentru antreprenorii din industrie, cu un plan de cariera onest, predictibil si realizabil.

Suntem, deasemenea

  • Probabil, cel mai inovativ site pentru asigurari. Si, cu ajutorul tau, am putea deveni cei mai buni.  Da-ne un feedback si scrie-ne ce am putea imbunatati.  Daca ideea ta se va aplica, numele tau va ramane pentru totdeauna pe pagina contributorilor
  • Deschisi catre viitor. Stim ca viitorul sectorului de servicii se afla in accesarea lor de la distanta, in timp real si  cu efort fizic si financiar minim.
  • Pionieri intr-un domeniu competitiv, oferind servicii premium in cel mai interesant mod cu putinta.

Misiunea noastra

Prin ceea ce oferim in acest site, eliberam clientii de obligatia de a se prezenta personal in agentiile si la ghiseele de asigurari. Credem cu tarie ca meritam cu totii cele mai bune servicii, cele mai rapide si cu costurile cele mai mici.  Ne dorim sa devenim asistentul tau personal in asigurari pe care il poti accesa de oriunde: de acasa, de la serviciu, din masina, de pe plaja sau partie si chiar din strainatate!

× Cum putem sa te ajutam?