fbpx

Cum cumpar ?

*Serviciul nostru functioneaza doar cu browserele Google Chrome, Safari si google chrome mobile. 

Te rog sa citesti, inainte de a apasa butonul “Vreau asigurare”

Vreau discutie fata in fata cu brokerul

Sistemul permite clientului sa stea fata in fata cu brokerul, sa trimita documente scanate prin intermediul aplicatiei si sa primeasca oferta, polita si documentele.  Plata se face pe card, pe baza unui link de plata primit de la broker.  Se intra pe acel link si se respecta pasii ceruti acolo, in functie de banca unde s-a emis cardul.

Discutie fata in fata cu brokerul

Ca sa obtii oferta  de rca in mai putin de 5 minute, ar trebui sa ai pregatite talonul masinii, actul de identitate al proprietarului si permisul de conducere al proprietarului.  E bine sa ai copii electronice facute dupa ele, pe care sa le poti trimite brokerului prin messenger-ul aplicatiei.

Daca nu le ai pregatite, va trebui fie sa faci poze in timpul discutiei si sa le trimiti apoi pe messenger, fie sa apropii documentele de camera telefonului astfel incat brokerul sa le vada si sa le poata poza.

In clipa in care apesi pe butonul “Vreau asigurare” vei intra intr-o discutie video cu un broker de asigurare. Daca vei fi intrebat daca permiteti accesul camerei si microfonului, te rog sa accepti. Daca discutia se intrerupe din motive tehnice (deobicei din cauza semnalului), se dau un refresh la pagina https://fastasigurari.ro si se intra din nou in discutia video, apasand butonul “ Vreau asigurare”.

Am semnal slab la telefon sau nu pot folosi optiunea video

Trimiti documentele necesare pe office@fastasigurari.ro sau intri pe: https://fastasigurari.ro/contact/ si urmezi pasii de acolo.  Ca sa putem sa-ti pregatim oferta, avem nevoie de urmatoarele:

– o poza dupa talon,

– o poza dupa CI-ul proprietarului

– data in care si-a luat permisul de conducere

– un nr de mobil

– adresa de email

– pe cate luni si de cand sa fie oferta?

 Vei primi oferta pe email si o atentionare prin SMS pe numarul de mobil. Dupa ce alegi ce polita vrei, ti se trimite pe SMS un link de plata online.  Dupa ce faci plata, in cateva minute primesti polita pe email.

Cum platesc ?

Dupa ce primesti oferta solicitata.

 • Accepti oferta primita.
 • Soliciti alta oferta.

Daca accepti oferta prezentata de catre operator:

 • Vei primi un link pentru plata cu cardul.
 • Vei accesa linkul si se va initia procedura de plata cu cardul
 • In functie de banca unde ai cardul, vor exista pasi diferiti pentru plata
 • Dupa ce ai parcurs toti pasii de autentificare ceruti de plata si plata s-a efectuat cu succes, operatorul va primi imediat confirmarea platii
 • Din acel moment polita se emite si se va discuta modul in care va ajunge in posesia ta.
Cum platesc polita fast asigurari
Polita, conditiile de asigurare si chitanta

Cum primesc polita, conditiile de asigurare si chitanta?

Toate politele si documentele aferente se trimit via e-mail la adresa furnizata de client, mai putin politele obligatorii, de raspundere civila auto (RCA).

 • Pentru situatiile exceptionale in care se solicita politele si/sau documentele aferente pe suport de hartie, acestea vor fi trimise via curier la adresa fizica comunicata de catre client.
 • Costul curierului va fi suportat de client, la livrarea plicului cu polita si documentele aferente.

Cum se procedeaza cu politele RCA, care trebuie tiparite pe suport de hartie:

 • Politele RCA facute pentru o perioada mai mare de 3 luni, inclusiv documentele aferente, vor fi trimise via curier la adresa fizica comunicata de catre client, pe cheltuiala Fast Asigurari.
 • Politele RCA facute pentru o perioada de 1- 3 luni, inclusiv documentele aferente, vor fi trimise via curier la adresa fizica comunicata de catre client, pe cheltuiala clientului.
× Cum putem sa te ajutam?